De hartslag van Living Water Adopt-A-Child (LWAAC) is altijd geweest - en zal altijd zijn - kindsponsoring. Maar onze harten en programma's reiken ook verder dan de basissponsoring van kinderen, en dat is de reden waarom we bieden sponsormogelijkheden via het Education Needs and Identity (ENid)-project, Starfish Fund en Women In Need (WIN). Lees verder om meer te weten te komen over deze projecten die zijn ontwikkeld om voor de 'minst hiervan' te zorgen.

Onderwijsbehoeften en identiteit (ENid)

Het ENid-project werft fondsen voor kinderen met speciale behoeften in Guatemala door kunst en handwerk te verkopen met een christelijke ethos. Met een langetermijndoelstelling om aan de educatieve, fysieke en spirituele behoeften van deze personen te voldoen, biedt ENid hen uitgebreide medische zorg, leert hen over hun eigenwaarde, biedt educatieve ondersteuning en deelt het goede nieuws van Jezus.

Als onderdeel van dit programma voegt ons Guatemala-team een ​​verpleegster toe die de specifieke behoeften van deze kinderen zal beoordelen en de hulp dienovereenkomstig zal afstemmen.

Het ENid-project is in 2017 opgezet door Pete en Dawn Ritchie, lokale vertegenwoordigers van LWAAC, geïnspireerd door Dawns moeder, Enid. Als kind had ze reumatische koorts, miste een heel jaar school en worstelde toen constant om de achterstand in te halen. Pas toen Enid haar geloof vond, begon ze zich weer adequaat te voelen en nu is The ENid Project een levende erfenis die haar verhaal viert.

Het Zeesterfonds

Ons Starfish Fund biedt noodhulp aan de meest kwetsbare mensen die we dienen en voorziet in medische en praktische behoeften die verder gaan dan normale sponsoring. Deze hulp varieert vaak van grote operaties en gehoorapparaten en rolstoelen tot het helpen verbeteren van gevaarlijke levensomstandigheden.

De behoefte is eindeloos, maar via het Starfish Fund zorgen we echt voor 'de minste van deze'.

Vrouwen in nood (WIN)

Steun alleenstaande moeders, weduwen en grootmoeders door te investeren in WIN. Als je dit project sponsort, laat je deze vrouwen weten dat ze niet vergeten zijn, omdat WIN helpt om in hun meest elementaire behoeften te voorzien.

Sinds de lancering van dit programma in 2019 zijn veel arme vrouwen gezegend door de vrijgevigheid van mensen zoals jij, die voedzame maaltijden, onderdak, kleding en essentiële medische zorg ontvangen.

Als u met compassie bewogen bent voor deze projecten, moedigen we u aan om deze sponsormogelijkheden onder gebed te overwegen en meer informatie over manieren om het levensveranderende geschenk van sponsoring te geven.

GEEF NU