Ons zomerkampprogramma in Albanië loopt ten einde en we hebben zojuist een succesvolle reeks van 10 kampen en een jeugdconferentie afgesloten met in totaal 750 deelnemende kinderen en jongeren.

We zijn erg dankbaar dat, als Erion Cuni, Senior Pastor van Living Water Adopt-A-Child in Albanië, uitgeroepen tot Christus, 20 jongeren reageerden en accepteerden Jezus als hun Heer en Verlosser!

Pastor Cuni, de vader van een 12-jarige zoon en een 5-jarige dochter, herhaalt de ontberingen die kinderen over de hele wereld nu ervaren: de moeilijkheid om thuis naar school te gaan, uren aan online programma's en uren aan vrije tijd doorgebracht op internet. Hij zag het leven van zijn eigen kinderen een afspiegeling zijn van het leven van die in onze LWAAC-programma's.

Toen de temperaturen in Albanië begonnen te stijgen, groeide ook de drang om iets voor de jongeren te doen. God reageerde op dit geloof en regelde alles door gulle mensen samen te brengen die klaar stonden om te helpen, te bidden en te geven.

"In onze kampen hadden we bijna 30 kinderen die Christus als hun Verlosser verkondigden - niet alleen hun hand opstekend, maar naar voren komend en delend wat God tot hen had gesproken", zegt Pastor Cuni. “Ik ben ervan overtuigd dat God is aanbeden, en Hij is niet alleen blij met de levens die zijn gered, maar vooral omdat hij op Hem vertrouwt en Hem laat kennen in deze tijden van onzekerheid en weinig hoop.. '

Dank u voor uw voortdurende gebed en steun voor Albanië. We moedigen u aan om te blijven bidden voor deze kinderen en jongeren, waarvan velen met zeer cruciale levensmomenten voor de boeg. Ze zullen moeten kiezen tussen hoger onderwijs volgen, familieland bewerken, emigreren naar grotere steden en meer. We hopen dat ze door onze kampen zullen leren om Gods stem te horen bij elke beslissing die ze nemen.

"Dit is goed en behaagt God, onze Heiland, die wil dat alle mensen worden gered en tot kennis van de waarheid komen." — 1 Timoteüs 2:3-4

Lees meer over hoe u kunt helpen de hoop van Jezus Christus naar dit overwegend islamitische land te brengen.