De tijden zijn altijd onzeker geweest. De intense onzekerheid van de afgelopen 18 maanden heeft ons echter zoveel geleerd over hoe diep we de hand van God nodig hebben om te bewegen, te beschermen, te zegenen en in te grijpen. We vragen u nederig om met ons mee te bidden voor onze geliefde zendingsvelden: Guatemala en Albanië. We hebben de volgende gebedspunten gegeven om je te helpen.

Hoe te bidden voor Guatemala

Covid-19

Afgelopen lente hebben we acht voedingsprogramma's heropend, alleen om Covid-gerelateerde beperkingen ons te dwingen onze ministry van het verstrekken van twee keer per week warme maaltijden tot het bezorgen van boodschappen aan de families van onze gesponsorde kinderen. De overgrote meerderheid van Guatemala staat op kritieke Red Alert. Bid dat gezondheid en genezing zegevieren, ook onder ons kantoorpersoneel, en dat onze ministry het werk met maximale doeltreffendheid vooruit zou kunnen gaan.

Gesponsorde kinderen

Velen voelen zich in hun huizen opgesloten en voelen zich vergeten, maar onze gesponsorde kinderen zijn zo gezegend als onze teams langskomen om boodschappen te brengen en brieven van hun sponsors te bezorgen. Bid een speciale omhelzing van Gods liefde voor hen en vraag dat de Heer sponsors wil brengen voor de meer dan 3,000 kinderen die wachten op dit levensveranderende geschenk.

Medische en tandheelkundige klinieken

Aangezien ziekenhuizen prioriteit geven aan de ergste gevallen van Covid-19, blijven veel belangrijke medische behoeften onbehandeld. Bid dat God onze medische en tandheelkundige klinieken naar hun beste vermogen zal gebruiken en dat ze bronnen van gezondheid en heelheid zullen zijn, zowel fysiek als spiritueel, voor de verarmde gemeenschappen die we mogen dienen.

Hoe te bidden voor Albanië

Gesponsorde kinderen

We hebben onlangs een nieuw programma gelanceerd voor de kinderen van Elbasan, Albanië. Dit nieuwe programma omvat zowel bijbellessen als voedselpakketten. Bid dat dit programma zal groeien in middelen en impact, en levensveranderende zegeningen zal opleveren voor zowel de kinderen als hun families en buurten.

M25-programma

Zorgen voor de “minsten van deze” (Matteüs 25) door te voorzien in de behoeften van weduwen en ouderen die in extreme armoede leven, heeft een sterke aantrekkingskracht op ons hart. We hebben onlangs geholpen bij het financieren en bouwen van een 'tiny house' voor een 75-jarige vrouw die in onhygiënische, nauwelijks leefbare omstandigheden leeft. Bid dat de weduwen en ouderen die we dienen, hun waarde zullen kennen en omarmen, gezien door de ogen van de Vader.

discipelschap

Onze kerkpartners in Albanië zien de uitdagingen van groei als ze de vrucht ervaren van het verstrekken van evangelisatiemiddelen en het ontwikkelen van manieren om onze gesponsorde kinderen discipelen te blijven maken terwijl ze naar de universiteit gaan. Bid dat de Heer onze plaatselijke kerkleiders zal aanmoedigen en machtigen om voort te bouwen op deze inspanningen om de waarheid van Jezus' Woord naar Albanië te verspreiden.

“Wijd uzelf aan het gebed, wees waakzaam en dankbaar. En bid ook voor ons, dat God een deur mag openen voor onze boodschap…” Kolossenzen 4:2-3

We danken de Vader consequent voor uw voortdurende steun hieraan ministry. Zonder jou zouden we ons Koninkrijkswerk niet kunnen volbrengen!