Mijn naam is Teresa Gutierrez León. Ik ben geboren in Tunajá, een dorp in Zacualpa, Quiché. Ik ben geboren in een gezin dat God niet kende omdat mijn grootouders van vaderskant niet in Hem geloofden en ze verboden mijn ouders om Zijn Weg te zoeken.

Op een dag hoorde mijn moeder over het voedingsprogramma in Tunajá en onmiddellijk nam ze de beslissing om mijn oudste broers en zussen naar het voedingsprogramma te sturen, zodat ze eraan konden deelnemen. Toen ik wat ouder werd, Ik begon ook naar het voedingsprogramma te gaan.

Die dagen waren speciale dagen voor mij omdat we tijdens het voedingsprogramma heerlijke gerechten aten, totaal anders dan wat mijn moeder ons kon geven vanwege onze lage middelen. Bij het voedingsprogramma we aten vlees, rijst, zwarte bonensoep en andere soorten gerechten.

Ik hield van zwarte bonensoep met rijst omdat we dit gerecht niet in huis hadden. Mijn familie had geen elektriciteit, laat staan ​​een blender om de bonen te mengen en de soep te bereiden. Ik herinner me nog mijn kindnummer voor het voedingsprogramma: T-0542.

Gedurende die tijd Ik liep ongeveer een uur en dertig minuten om bij het voerprogramma aan te komen. Nadat mijn grootmoeder van moederskant echter was overleden, trokken we in bij mijn grootvader van moederskant, die er maar vijf minuten vandaan woonde.

Ik herinner me dat ik het voorrecht had om het beste cadeau van mijn leven te ontvangen tijdens een kerstactiviteit bij het voedingsprogramma. Het was de gave van eeuwig leven. Ik ontving Jezus als mijn persoonlijke Verlosser, en toen begon mijn moeder de Liberty Church in Tunajá te bezoeken.

Toen ik als kind deelnam aan het voedingsprogramma, was ik erg gezegend omdat ik… sponsors met een groot, liefdevol, aardig en genereus hart. Ze stuurden me vaak extra cadeaus. Het heeft mijn leven beïnvloed en ik zal nooit de grote liefde vergeten die God mij en mijn familie toonde via mijn sponsors.

Ik weet zeker dat God mijn sponsors heeft gebruikt om ons te zegenen. Elk geschenk dat ze me stuurden, was een grote zegen en besparing voor mijn ouders en dit gaf niet alleen mij geluk, maar ook mijn broers en zussen. We waren zo blij elke keer dat we van mijn sponsors hoorden.

Ik had ook de zegen om mijn sponsors persoonlijk te ontmoeten. Ze kwamen elk jaar om mij en mijn familie te bezoeken. Ik bewaar nog steeds met veel liefde een foto die ik met een van mijn sponsors heb gemaakt.

Het voedingsprogramma was als een lokmiddel voor mijn familie, zodat we een ontmoeting met Jezus zouden hebben. Het was niet gemakkelijk voor ons om Zijn Weg te volgen omdat mijn vader hetzelfde idee over God had als zijn ouders. In het begin wilde mijn vader geen kerk bezoeken, maar na verloop van tijd accepteerde hij Jezus als zijn persoonlijke Verlosser. Alles werd beter omdat in die tijd mijn hele familie was elke dag op zoek naar Gods aanwezigheid.

Ik maakte deel uit van het aanbiddingsteam van mijn kerk en werkte mee aan de zondagsschool. Ik woonde ook de jeugdbijeenkomsten bij en dit alles heeft me geholpen om spiritueel te groeien.

Vandaag blijven mijn man en ik onze Heer dienen en we wonen een Living Water Kerk in Zacualpa genaamd "Vrijheid".

Living Water blijft mijn leven op een heel speciale manier beïnvloeden. In 2011 opende God de deuren van ministry voor mij en sindsdien werk ik als evangelisatieleraar.

Voorheen werkte ik in de plaatselijke gemeente van mijn stad. Ik heb daar ongeveer twee jaar gewerkt, maar God had betere plannen voor mijn gezin en mij. Ik begreep dat God in mijn leven moest handelen, zodat ik die baan kon opzeggen. Living Water veranderde mijn leven volledig, en ik weet zeker dat dit ministry zal door de jaren heen vele levens blijven veranderen.

Ik bid dat God alle mensen zegent die Hem toestaan ​​hun leven te gebruiken om steeds meer mensen te zegenen en te beïnvloeden.