Eerder dit jaar kwam een ​​75-jarige weduwe genaamd Naile naar een damesbijbelstudiebijeenkomst in Trebinje / Upper Mokra. Ze was helemaal kletsnat toen ze aankwam. Vriendelijk zette een andere vrouw haar stoel bij de kachel om haar te helpen verwarmen. Omdat het regende, werd aangenomen dat Naile nat was geworden van de regen.

Maar dat had ze niet; sommige vrouwen vertelden ons dat ze was doornat omdat de regen door haar huis naar binnen kwam.

Een paar weken later bezochten we haar huis en vonden het precies zoals de vrouwen ons hadden verteld. Op dezelfde dag vonden we een sponsor voor haar. De sponsor kwam uit de VS en werd verplaatst om Naile te steunen.

We dachten erover na hoe we haar konden helpen. Het huis repareren was te kostbaar, naast het feit dat waar Naile woonde niet eens haar huis was. Ze heeft geen kinderen, komt uit een andere plaats en heeft geen land in het dorp.

We overlegden met de voorzitter van de dorpscommune en vroegen ons af of we een appartement voor haar in het dorp konden vinden. Ten slotte kwamen we met de mogelijkheid om haar een 'tiny house' wooncontainer te bieden. God legde het op het hart van de sponsor om het bedrag voor de container te doneren. Het transport van het tiny house en andere uitgaven kunnen worden gedekt door verdere donaties.

Nadat alle formaliteiten waren vervuld, werd het huis opgezet en hebben we haar geholpen met verhuizen. Het meeste werk is inmiddels afgerond.

Naile is erg blij en dankbaar voor haar nieuwe huis. Omdat ze nu in het centrum van het dorp woont, heeft ze meer contact met de andere mensen daar. Prijs de Heer die het allemaal mogelijk heeft gemaakt!

We geloven dat het het hart van de Vader is dat we zorgen voor buitenlanders, wezen en weduwen (Deuteronomium 24), en daarom hebben we ons M25-programma gelanceerd. Ga naar om sponsor voor ouderen te worden of om meer te weten te komen over andere manieren om te doneren onze manieren om webpagina te geven.

GEEF NU