Kindsponsoring is de hartslag van Living Water Adopt-A-Child en we zijn dolgelukkig als een van onze gesponsorde kinderen een krachtige impact op onze wereld maakt. Dank aan onze trouwe supporters die ons helpen een verschil te maken voor het koninkrijk in het leven van duizenden kinderen.

We hopen dat je geniet van deze ontroerende getuigenis van Angel Gabriel, een voormalig gesponsord kind uit ons Guatemala-programma:

“Mijn naam is Angel Gabriël, en ik ben geboren in Zacualpa, Guatemala, in 1988. Ik heb twee zussen en twee broers, en we zijn allemaal opgegroeid met onze grootmoeder omdat mijn ouders uit elkaar gingen toen ik nog maar drie was. USA, waar ze elk een ander gezin stichtten.

“Tijdens mijn jeugd was ik een verlegen en verdrietige jongen omdat de relaties met de mensen van wie ik het meest hield, waren verbroken, wat verwarring in mijn leven veroorzaakte. "

'Ik dank God voor het leven van mijn grootmoeder, omdat ze de verantwoordelijkheid op zich nam om mijn broers en zussen en mij groot te brengen. Het was erg moeilijk voor haar en we leefden jarenlang in armoede, vaak met weinig of niets te eten.

'Mijn oma heeft er iets van gehoord Living Water Ministry en schreef me in voor het voedingsprogramma in Zacualpa toen ik negen was. De voedingsprogrammadagen waren voor ons de beste dagen omdat we een heerlijk bord eten konden krijgen en daarna had ik plezier met de spelletjes en leerde ik over God.

“Helaas begon ik drugs te gebruiken toen ik elf was en viel ik in een wereld van rebellie en drugs. Ik sloot me aan bij een jeugdbende omdat ik dacht dat ik de leegte kon opvullen en het verdriet kon verlichten dat ik voelde omdat ik mijn ouders niet bij me had. Dat waren namelijk moeilijke jaren Ik stopte met mijn studie vanwege de drugs, raakte betrokken bij gevechten, problemen en dronkenschap en stierf bijna toen ik zeventien was vanwege een overdosis cocaïne. Na mijn verblijf in het ziekenhuis dacht ik een aantal dagen na en besefte uiteindelijk dat de medicijnen de leegte die ik voelde nooit zouden vullen of mijn problemen zouden oplossen.

'Ik begreep eindelijk dat God de enige was die deze leegte kon vullen. Ik besloot de drugs en de bende te verlaten, ook al was het niet gemakkelijk voor mij. "

“Toen ik achttien was, ontmoette ik mijn vrouw, Teresa, en we hebben een geweldige zoon, die nu deelneemt aan het voedingsprogramma van Zacualpa. Ik ging naar de Liberty Church in Zacualpa en accepteerde Jezus uiteindelijk als mijn persoonlijke Redder toen ik negentien was. ik ben nu gezegend om deel uit te maken van de Living Water Adopt-A-Child team, verantwoordelijk voor The Blessing Fields Project, die producten levert voor de programma's en de gemeenschap en opleiding voor jongeren. Bij mijn kerk maak ik deel uit van de leiding en dien ik als diaken. Alles wat ik in mijn jeugd en adolescentie heb meegemaakt, bracht me ertoe om een ​​radioshow genaamd 'Conección Juvenil' (Youth Connection) te starten op een radiostation in mijn stad, waar ik Gods Woord predikte en tieners en jonge mensen hielp die door situaties heengaan die vergelijkbaar zijn met mijn ervaringen. Nu ben ik blij met mijn gezin en dien ik God. "

Vandaag zijn we nederig en dankbaar om dat te zeggen we zorgen voor een recordaantal kinderen in Guatemala en Albanië, ondanks de wereldwijde pandemie. Toch wachten meer dan 3,000 kinderen nog steeds op het levensveranderende geschenk van sponsoring.

Wanneer u het geschenk van sponsoring geeft, ontvangt een kind voedzame maaltijden, medische en tandheelkundige zorg en pastorale zorg… alles in de naam van Jezus. Overweeg alstublieft onder gebed om met ons mee te doen aan onze missie om te dienen als de handen en voeten van Jezus om voor "de minste van deze" te zorgen.