In onze voedselprogramma's in Guatemala worden nu dagelijks meer dan 2,000 warme maaltijden geserveerd. De arme kinderen waarvoor we gezegend zijn, hebben onlangs genoten Chiles-relleños voor onze Jocotenango en San Miguel Dueñas voerprogramma's, en sommigen hadden zelfs een paar weken geleden gebakken kip.

Deze heerlijke lunches voor onze kinderen vragen enorm veel voorbereiding. Wij zijn dankbaar voor de vrijwilligers en stafkoks die zo hard werken om deze lunches mogelijk te maken.

Acht van onze negen voerprogramma's zijn nu officieel heropend in Guatemala. Bid alsjeblieft met ons mee voor ons Zone 5-programma in Guatemala-Stad. We hebben gevraagd om daar te heropenen, maar hebben vanwege de huidige Covid-19-beperkingen nog geen gunstig antwoord ontvangen van overheidsfunctionarissen.

Bedankt aan iedereen die uw gesponsorde kind tijdens deze internationale pandemie is blijven steunen! De behoeften in Guatemala zijn enorm en we zijn bereid en enthousiast over de mogelijkheid om de "minste van deze" te dienen via onze voerprogramma's.