We zijn verheugd de lancering aan te kondigen van ons nieuwste sponsorprogramma dat in oktober van start ging in Pogradec, Albanië. Ons team is druk bezig geweest met het bezoeken van huizen in Pogradec van mensen in nood en de kinderen aanmelden voor ons nieuwe programma.

Pogradec ligt in het zuidoosten van de Republiek Albanië en heeft ongeveer 48,000 inwoners, voornamelijk moslim, orthodox en Bektashi. Een aanzienlijk deel van de bevolking heeft ervoor gekozen om naar het buitenland te emigreren vanwege de werkloosheid in het land. De moeilijke economische situatie is zowel in de stad als in de omliggende dorpen voelbaar.

A Living Water Adopt-A-Child (LWAAC) centrum werd opgericht in Pogradec in 1995. Vanuit dit centrum zijn voedselprogramma's beschikbaar die verband houden met onze evangelisatie- en maatschappelijk werkinspanningen, en zijn er kerken geplant in de omgeving van Mokra.

Veel mensen hebben het evangelie gehoord en hebben Christus leren kennen als hun Heer en Redder.

We hebben ook het voorrecht gehad om een ​​nieuwe te openen Living Water kerk nabij dit centrum. Deze nieuwe kerk wil evangeliseren en discipelen opvoeden in de stad en in de dorpen eromheen.

Wij heten u welkom om de Albanië webpagina om meer te weten te komen over hoe we het Koninkrijk van God in dit land opbouwen. Dank aan allen die het werk van ons steunen ministry hier door een kind te sponsoren.