Eind september Living Water Adopt-a-Child (LWAAC) heeft met succes onze eerste waterputten gebouwd om te helpen voorzien in bronnen voor schoon, zoet water in Guatemala. De eerste put werd bij ons geboord ministry centrum in Chixocol en de tweede put werd voltooid in Zacualpa, Quiche. Beide putten werden geboord door onze vrienden in de Living Water Wells Association (LWWA).

De eerste boordag in Chixocol was zwaar. Constante regen en bewolkt weer maakten de werkomstandigheden moeilijk, maar de Heer eerde ons harde werk - we boorden 140 voet de grond in op de eerste dag! De volgende dag boorden bemanningen van LWAAC en LWWA nog eens 50 voet, waardoor we een grote watervoerende laag konden bereiken.

Na voltooiing van het project in Chixocol, verhuisde ons team naar Zacualpa om aan onze tweede put te beginnen. We begonnen met het boren van 125 meter voordat modder en water stopten met stromen en onze voortgang stopte. Helaas raken we een grot of scheuren we in de kalksteen, waardoor we opnieuw moeten beginnen. Na overleg met het boorteam hebben we het gat opgevuld en verhuisd naar een nieuwe boorlocatie. Met Gods hulp werd de put een paar dagen later voltooid.

 

We blijven hard werken voor onze broeders en zusters in Zacualpa.

Posted by Asociación Pozos Agua Viva op dinsdag, september 22, 2020

Elke bron biedt een broodnodige bron van zoet water voor onze voedingsprogramma's, kerken en lokale LWAAC-kantoren. Deze projecten zouden niet mogelijk zijn geweest zonder de onvermoeibare steun van Jaime Torres van de LWWA, Todd Heath van Cedar Creek Church en Robert Hunter van LWAAC Canada. Er is echt een gemeenschap voor nodig om een ​​wereldwijde impact te hebben.

“Want ik zal water uitgieten over het dorstige land, en beken op de droge grond; Ik zal mijn Geest uitstorten over uw nakomelingen, en mijn zegen over uw nakomelingen. " ~ Jesaja 44: 3