Ondanks de toenemende omstandigheden in verband met de COVID-19-pandemie in Guatemala, Living Water Adopt-A-Child (LWAAC) blijft in deze onzekere tijden levensondersteunend voedsel, medische en tandheelkundige zorg en pastorale ondersteuning bieden. Honderden nieuwe COVID-19-gevallen overspoelen het toch al zwakke gezondheidszorgsysteem, wat resulteert in een landelijke crisis. Blijf alstublieft bidden voor alle mannen, vrouwen en kinderen in de arme dorpen die we dienen.

De hongerigen voeden

Dankzij de vrijgevigheid van onze supporters blijven we van deur tot deur gaan om gesponsorde kinderen en hun families boodschappen, andere essentiële middelen en Bijbelse aanmoediging te bieden.

Elk voedselpakket dat we bezorgen, bevat zeep, rijst, bonen, noedels, suiker, olie, melk, koffie en een vitaminedrank voor kinderen.

We verwachten tot het begin van het nieuwe jaar door te gaan met individuele leveringen. Guatemalteekse scholen zullen in januari terugkeren naar face-to-face instructie en het is onwaarschijnlijk dat ons voedingsprogramma eerder zal openen vanwege de huidige gezondheids- en veiligheidsproblemen.

Het evangelie delen

De meeste van onze ministry operaties blijven online opereren vanwege de COVID-19-pandemie. Ministry het personeel organiseert regelmatig online kerkdiensten en werkt samen met ouderlingen in de gemeenschap om pastorale ondersteuning te bieden aan gezinnen in nood.

Brieven aan gesponsorde kinderen

Kinderen ontvangen graag brieven van hun sponsor! Ondanks deze onzekere tijden wachten gesponsorde kinderen gretig tot hun naam wordt geroepen wanneer de post wordt bezorgd. Veel van onze sponsors hebben de tijd genomen om wat bemoedigende woorden en gebeden naar hun gesponsorde kind te sturen. Door hun aantekeningen voelen onze gesponsorde kinderen zich geliefd en belangrijk. Bezoek onze Huidige webpagina van sponsors om te zien hoe u uw gesponsorde kind een kaart, brief of cadeau kunt sturen.

Een opmerking over geschenken aan gesponsorde kinderen

Elke keer dat u geld bijdraagt ​​aan een geschenk voor uw gesponsorde kind, maakt onze staf een foto van wat het kind ontvangt en stuurt u een foto van het geschenk samen met een bedankbrief. Op dit moment kunnen onze medewerkers alleen de geschenken en brieven bezorgen, maar kunnen ze geen foto's van kinderen maken vanwege richtlijnen voor sociale afstand. Voor alle duidelijkheid: deze brief en de foto worden niet afgedrukt en verzonden met behulp van cadeaugelden; dit is een aparte officiële benodigdheden ministry kosten. Elke dollar die u aan uw gesponsorde kind bijdraagt, gaat rechtstreeks naar hen.

Het personeel van LWAAC en de raad van bestuur streven ernaar om te allen tijde transparantie en verantwoording te bevorderen, vooral als het gaat om verstandig beheer van gedoneerde fondsen.

Ons ministry is dankbaar dat de Heer tijdens deze pandemie nieuwe manieren openbaart om de mensen van Guatemala de liefde van Christus te tonen. We zien deze situatie als een kans voor ons om te innoveren hoe we dienen als de handen van de voeten van Jezus. Ons personeel is overweldigd door alle unieke manieren waarop we de gezinnen hebben kunnen raken waarvoor we gezegend zijn.

Bedankt aan iedereen die tijdens de Covid-19-crisis financiële steun heeft gestuurd. Het is dankzij jou dat velen die het meest lijden, de essentiële middelen, zorg en ondersteuning hebben ontvangen die ze nodig hadden om deze pandemie te doorstaan.