De profeet Jesaja zei: “Heilig, heilig, heilig is de almachtige HERE; de hele aarde is vol van zijn heerlijkheid. " Daar kan ik zeker "amen" op zeggen. Het is zo moeilijk te geloven dat meer dan de helft van 2019 achter de rug is. Als internationale regisseurs voor Living Water Adopt-A-Child (AAC), Ana en ik hebben in een bijna hectisch tempo gewerkt.

We waren uitgenodigd om te spreken op de AAC-conferentie van het Verenigd Koninkrijk in Inverness, Schotland in mei. Het was zo'n zegen om in contact te komen met zoveel van onze wereldwijde partners daar. De OC-coördinatoren uit het VK, Duitsland en Canada waren aanwezig, evenals vertegenwoordigers van de AAC-kerk uit Engeland en Ierland.

Na het bijwonen van deze strategische conferentie, vlogen we door naar Albanië om onze nieuwe te installeren Living Water Directeur AAC voor Albanië, Hervin Fushekati. Ik heb er vertrouwen in dat ik zeg dat Pastor Hervin de juiste man is Living Water AAC.

Bij terugkeer in de Verenigde Staten bleven we het goede nieuws van de Living Water. We zijn nu terug in Guatemala en hebben het druk met het hosten van teams en doen het werk van de ministry. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor uw toewijding om ons te helpen de verlorenen te bereiken, discipelen te maken die gevonden zijn, en liefdevol de behoeftigen in zowel Guatemala als Albanië te voeden. Bedankt dat je ons helpt hen te helpen in Jezus 'naam.

Het koninkrijk bevorderen,
Steve McDaniel
Internationaal directeur