Iedereen wil winnen en de ministry of Living Water-Adopteer een kind is geen uitzondering. De Heer heeft ons een visioen gegeven en we gaan ermee aan de slag! M25 is een nieuw onderdeel van onze alomvattende strategie om de bevolking van Guatemala en Albanië te bereiken. Als onderdeel van M25 hebben we onlangs Women in Need (WIN) gelanceerd en het is al zo veel vrouwen tot zegen.

Wilt u ons helpen een verschil te maken in het leven van verarmde alleenstaande moeders, weduwen en grootmoeders? Laat deze vrouwen weten dat ze niet worden vergeten door sponsor te worden via het WIN-programma of door een algemene donatie te doen aan het M25-programma. Uw sponsoring biedt hen voedzame maaltijden, onderdak, kleding en essentiële medische zorg. Bedankt in Jezus 'Naam voor je gebedvolle overweging!

“Want ik had honger en je gaf me iets te eten, ik had dorst en je gaf me iets te drinken, ik was een vreemde en je nodigde me uit, ik had kleding nodig en je kleedde me, ik was ziek en je zorgde voor me , Ik zat in de gevangenis en je kwam me bezoeken. ' ~ Mattheüs 25: 35-36