Onze voorbereidingen zijn in Albanië en Guatemala in volle gang voor de speciale kerstvieringen die begin december plaatsvinden voor de kinderen bij al onze programma's. Elk kind wordt uitgenodigd voor een speciale kerstmaaltijd en -presentatie en krijgt een geschenk, ongeacht of het een sponsor heeft of niet.

De voorziening van dit alles voor ongeveer 10,000 kinderen wordt niet gefinancierd via onze maandelijkse sponsorgelden. Daarom zijn we heel dankbaar voor alle hulp die we elk jaar krijgen van onze sponsors en supporters, zonder welke we deze geschenken niet zouden kunnen geven. Voor veel kinderen is dit het enige kerstcadeau dat ze krijgen. Als u in staat bent om het Kerstfonds te steunen voor uw eigen gesponsorde kind en / of een niet-gesponsord kind, kunt u op een van de volgende manieren doneren:

Manieren om te geven aan het Kerstfonds 2019

  • Stuur een cheque naar uw onderdaan Living Water Adopt-A-Child kantoor.
  • Doneer via de website.

Markeer uw geschenk "Kerstfonds " (vermeld hier niet het nummer van uw eigen gesponsorde kind). Vanwege het grote aantal kerstdonaties dat we elk jaar ontvangen, zijn we niet in staat individuele geschenken te erkennen, tenzij hier specifiek om wordt gevraagd. Elke donatie wordt echter gewaardeerd en helpt ons om in deze speciale tijd van het jaar de vreugde van Kerstmis met de kinderen en hun families te delen.

Geschenken verzonden voor verjaardagen in november en december worden op de normale manier verwerkt, maar als u een ander cadeau voor uw kind wilt verzenden, wacht dan tot januari, wanneer het personeel ze kan verwerken bij hun terugkeer na de kerstvakantie. De kantoren in Guatemala en Albanië zijn gesloten tijdens de kerst- en nieuwjaarsvakantie.